Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie kruche ciasteczka.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2209
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17997
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2209
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17997
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2000
Składniki
szystkie składniki zagnieść razem na gładkie, elastyczne ciasto.
Gotowe ciasto rozwałkować na około 0,7 mm i wykrawać dowolne wzory.
W między czasie piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Ciastka przełożyć na wyłożoną papierem do pieczenia blachę i piec je przez około 8 minut bądź do lekkiego zezłocenia się.