Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasto z mrożonymi owocami i bezą zapraszam na przepis
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6635
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2145
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6635
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2145
 
         
         
                Składniki
Z maki z proszkiem do pieczenia żóltek ,cukru margaryny zagniatam kruche ciasto które następnie dziele na 2 części większa i mniejsza ,większy kawałek ciasta wykladam na dusza blachę wyłożoną papierem do pieczenia .
Białka ubijam z odrobina soli pod koniec ubijania dodaje cukier a na końcu kisiel. Mrożone owoce wykladam na ciasto w formie wykladam na nie beze i skubie kawałki mniejszego ciasta na wierzch
Ciasto piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu w 200 stopniach 40 minut gorące ciast posypuje cukrem pudrem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film