Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasto z mrożonymi owocami i bezą zapraszam na przepis
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 134
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 115
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 79
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 86
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 84
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 134
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 115
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 79
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 86
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 84
Składniki
Z maki z proszkiem do pieczenia żóltek ,cukru margaryny zagniatam kruche ciasto które następnie dziele na 2 części większa i mniejsza ,większy kawałek ciasta wykladam na dusza blachę wyłożoną papierem do pieczenia .
Białka ubijam z odrobina soli pod koniec ubijania dodaje cukier a na końcu kisiel. Mrożone owoce wykladam na ciasto w formie wykladam na nie beze i skubie kawałki mniejszego ciasta na wierzch
Ciasto piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce bez termo obiegu w 200 stopniach 40 minut gorące ciast posypuje cukrem pudrem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film