Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na słodko dla każdego w każdym wieku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10598
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12985
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10598
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12985
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4738
Składniki
Dodatki do wyboru kto co lubi : rodzynki, migdały, każdego rodzaju orzechy, kokos, suszone owoce, połamane herbatniki lub wafelki. Można układać swoje kompozycje smakowe. Margarynę, cukier i wodę włożyć do garnka, gotować na małym ogniu około 5-7 min. ciągle mieszając. Zdjąć z pieca, dodać paczkę mleka wymieszaną z kakao. Mocno i energicznie wymieszać, aż masa stanie się gładka. Dodać przygotowane dodatki wg uznania. Wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia posmarowanym masłem. Schłodzić w lodówce przez 24 h. Polecam każdemu łasuchowi :)