Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 560
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Masło utrzeć z cukrem pudrem, dodać cukier waniliowy, utartą białą czekoladę, rum, sok z cytryny, kokos. Całość dokładnie wymieszać.
Migdały sparzyć i obrać ze skórki.
Nabierać po pół łyżeczki masy kokosowej. Formować małe kulki, do każdej wcisnąć 1 migdał i obtoczyć w kokosie. Przed podaniem schłodzić w lodówce. SMACZNEGO!