Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe a zarazem dekoracyjne,pycha
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2675
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1164
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2675
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1164
Składniki
Mleko,cukier i margarynę zagotować i mieszać aż wzystkie składniki się połączą , a ppotem wystusdzić.Dowystudzonej masy dodać mąkę wymieszaną z proszkiem i jajka wszystko razem zmiksować,większą połowę wylać do formy a do reszty dodać kakao i wylać na ciasto jasne, pomieszać trochę łyżką aby zrobił sie wzorek .W ciasto powciskać jabłka pokrojone w grubsze plasterki a pomiędzy jabłka dać po łyżeczce konfitury piec ok. 45 minut w 180 stopniach.Galaretkę rozpuscić w 1,5 szklanki wody i gdy zacznie tęzeć wylać równomiernie na dobrze wystudzone ciasto.Życzę smaczego.