Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest szybki i łatwy do przygotowania. Każdemu będzie smakować.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2712
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3115
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2712
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3115
Składniki
Galaretki rozpuszczam w 1,5 szklanki wrzątku. Studzę. Truskawki kroję na mniejsze kawałki. Dno tortownicy wykładam biszkoptami.
Schłodzone mleko miksuję z tężejącą galaretką. Dodaję truskawki. Mieszam. Masę wylewam na tortownicę wyłożoną biszkoptami.
Ciasto wstawiam na godzinę do lodówki. Przed podaniem dekoruję owocami.