Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste babeczki ze skrobią kukurydzianą i otrębami
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2544
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3075
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102028
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6409
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2544
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3075
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102028
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6409
Składniki
Żółtka, skrobię, jogurt i otręby miksujemy. Słodzik rozkruszamy, razem z proszkiem, i aromatem dodajemy do masy, znów miksujemy. Białka z odrobiną soli ubijamy na sztywną pianę, następnie dodajemy do masy i delikatnie mieszamy. Masę wlewamy do foremek. Na górze ozdabiamy żurawiną. Babeczki pieczemy ok 25 minut w temperaturze 180 stopni.