Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma jak coś smacznego i błyskawicznego. Wystarczy kilka produktów zmiksować i posypać dowolnymi owocami. A latem zawsze ich wszędzie sporo to możemy za każdym razem mieć coś innego do kawki.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 737
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1519
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6053
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8909
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 737
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1519
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6053
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8909
Składniki
Jajka zmiksować z erytrotylem lub zwykłym cukrem na puszystą masę.
Mąkę przesiać z proszkiem przez sito i dodawać po łyżce do ubitych jajek ora po trochu oleju, aż do całkowitego wykorzystania wszystkich składników.
Na końcu dodajemy wanilię.
Przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia.
Posypujemy owocami i wstawiamy do nagrzanego pieca do 180 C. Pieczemy około 45-50 minut do suchego patyczka.