Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 26-06-2019
Lody są kremowe i nie robią się w nich kryształki lodu. Ulubione lody mojej córki i błyskawiczne do zrobienia no nie licząc czasu chłodzenia. Alkohol powinien być dzięki temu nie zamarzają nam lody na "kość"
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2122
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 99
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2122
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
śmietanę i mleko ubijamy mikserem aż powstanie lekka, dobrze napowietrzona pianka dodajemy alkohol.
Napełniamy masą pojemniki i wstawiamy do zamrażarki na co najmniej 6 godzin, a najlepiej na całą noc.