Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser,znany na slasku obowiazkowy na wigilijnym stole.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12636
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 990
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 858
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12636
Składniki
Gotujemy mleko z maslem.Nastepnie dodajemy mak,mieszamy dodajemy rodzynki,migdaly ,kokosowe wiórki.Nastepnie dodajemy pokrojone w kostke bulki,bulki zwykle,duze.Zagotowac,zmniejszyc palnik,dodac miód ,cukier do smaku ,olejek migdalowy.Dobrze mieszamy i zostawiamy pod przykrywka.Zostawic przez noc w lodówce do wychlodzenia i zeby sie skladniki przegryzly.Podaje sie na zimno. Smacznego