Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo prosty deser z tapioki. Z pewnością docenia go osoby dbające o linie. Deser jest zarówno delikatny i aksamitny z odrobiną chrupkości dzięki owocom granatu.
Przepis dnia
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 342
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65154
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 1109
Przepis dnia
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 342
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65154
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 1109
Składniki
Do garnka dajemy mleko kokosowe, tapiokę, cukier oraz zmiksowane w blenderze maliny. Odstawiamy wszystko do namoczenia na około 2 h.
Po tym czasie całość zagotowujemy na małym ogniu ciągle mieszając, aby kuleczki urosły, zgęstniały i dostały przeźroczystego koloru.
Nakładamy do jeszcze ciepłe. Odstawiamy do przestudzenia i posypujemy granatem.