Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wystarczy tylko kilka składników aby upiec niezwykle pyszne muffinki, a do tego krem czereśniowy.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11954
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 127
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8730
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155427
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1183
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11954
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 127
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8730
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155427
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1183
Składniki
tradycyjnie mieszamy suche składniki z suchymi, mokre z mokrymi. Suche dodajemy do mokrych mieszamy chwilę niezbyt dokładnie tylko do połączenia. Blachę do muffinek wykładamy papilotkami i nakładamy ciasto. Pieczemy w 170st ok 20-25 minut
Bitą śmietanę ubiajmy dodajemy serek mascarpone i cukier puder do smaku. Dodajemy również zblendowane czereśnie. Przekładamy krem do szprycy i dekorujemy muffinki.