Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wystarczy tylko kilka składników aby upiec niezwykle pyszne muffinki, a do tego krem czereśniowy.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 728
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 710
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 407
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 728
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 710
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 407
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546
Składniki
tradycyjnie mieszamy suche składniki z suchymi, mokre z mokrymi. Suche dodajemy do mokrych mieszamy chwilę niezbyt dokładnie tylko do połączenia. Blachę do muffinek wykładamy papilotkami i nakładamy ciasto. Pieczemy w 170st ok 20-25 minut
Bitą śmietanę ubiajmy dodajemy serek mascarpone i cukier puder do smaku. Dodajemy również zblendowane czereśnie. Przekładamy krem do szprycy i dekorujemy muffinki.