Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne karmelki (koszt całosci 18zł)
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 561
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 1608
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 755
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1582
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 561
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 1608
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 755
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1582
Składniki
Migdały wymieszać z kandyzowanymi owocami. Cukier cukier rozpuścić w garnku i jak zacznie nabierać złotego koloru, dodać miód i połączyć. Dodać migdały z owocami i delikatnie wmieszać. Masę wyłożyć na blachę wysmarowana cienko olejem. Odstawić do całkowitego ostygnięcia. Po tym czasie pokroić karmelki na mniejsze części. Przechowywać w lodowce.