Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne karmelki (koszt całosci 18zł)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1770
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1542
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1509
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1852
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1770
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1542
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1509
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1852
Składniki
Migdały wymieszać z kandyzowanymi owocami. Cukier cukier rozpuścić w garnku i jak zacznie nabierać złotego koloru, dodać miód i połączyć. Dodać migdały z owocami i delikatnie wmieszać. Masę wyłożyć na blachę wysmarowana cienko olejem. Odstawić do całkowitego ostygnięcia. Po tym czasie pokroić karmelki na mniejsze części. Przechowywać w lodowce.