Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybko znikają......
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 21
Składniki
Masło utrzyj z obydwoma rodzajami cukru na krem,dodaj jajka i płatki migdałowe wymieszj.Do masy dodaj porcjami mąkę wymieszaną zproszkiem do pieczenia i zmielone migdały i powoli dolewaj mleko .
Wszystko wymieszj ciasto powinno mieć grudkowatą konsystencję.Napełnij formy do muffinek .Piiec przez 20 min.w piekarniku nagrzanym do 180 stopi. Do dekoracji polecam lukier zrobiiony z sokiem cytrynowym...SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!