Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybko znikają......
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Masło utrzyj z obydwoma rodzajami cukru na krem,dodaj jajka i płatki migdałowe wymieszj.Do masy dodaj porcjami mąkę wymieszaną zproszkiem do pieczenia i zmielone migdały i powoli dolewaj mleko .
Wszystko wymieszj ciasto powinno mieć grudkowatą konsystencję.Napełnij formy do muffinek .Piiec przez 20 min.w piekarniku nagrzanym do 180 stopi. Do dekoracji polecam lukier zrobiiony z sokiem cytrynowym...SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!