Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka z ciasta francuskiego z wiśniami
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414388
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2293
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414388
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2293
Składniki
Gotowe ciasto francuskie podzielić na równe kwadraty 3cm x 3cm
Posmarować każdy kwadrat jajkiem i obtoczyć w cukrze
Nałożyć po 1 wydrylowanej wiśni na każdy kwadrat. Ja użyłam mrożonych
Piec 20-30 min w temperaturze 180°C