Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mleczne muffinki z czekoladą idealne dla dzieci.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20208
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 133
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 297
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 379
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 20208
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 133
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 297
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 379
Składniki
Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia. Dodajemy cukier i mleko w proszku. Pozostałe mokre składniki mieszamy w drugiej miesce. Łączymy suche składniki z mokrymi i szybko mieszamy. Ciasto przekładamy do foremek na muffinki. Do każdej wkładamy po kostce czekolady. Pieczemy 30 minut w 180 stopniach do suchego patyczka. Upieczone posypujemy pudrem. Smacznego ;)