Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mleczne muffinki z czekoladą idealne dla dzieci.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18458
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18458
Składniki
Mąkę przesiewamy z proszkiem do pieczenia. Dodajemy cukier i mleko w proszku. Pozostałe mokre składniki mieszamy w drugiej miesce. Łączymy suche składniki z mokrymi i szybko mieszamy. Ciasto przekładamy do foremek na muffinki. Do każdej wkładamy po kostce czekolady. Pieczemy 30 minut w 180 stopniach do suchego patyczka. Upieczone posypujemy pudrem. Smacznego ;)