Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...małe słodkości do kawki...
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1241
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3145
Polecam.
Odsłon: 1951
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1241
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8765
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3145
Polecam.
Odsłon: 1951
Składniki
Roztopić czekoladę w kąpieli wodnej.Jajka zmiksować z cukrem dodać przestudzoną czekoladę,wodę,olej,proszek do pieczenia,startą skórkę i mąkę.Miksować kilka minut na jednolitą masę.Na koniec dodać kandyzowaną skórkę pomarańczową.Jeżeli skórka jest zbyt twarda namoczyć ją wcześniej w gorącej wodzie.Przełożyć ciasto do papilotek i piec ok 20 min w temp 180.
SMACZNEGO