Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...małe słodkości do kawki...
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2204
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 964
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2204
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 964
Składniki
Roztopić czekoladę w kąpieli wodnej.Jajka zmiksować z cukrem dodać przestudzoną czekoladę,wodę,olej,proszek do pieczenia,startą skórkę i mąkę.Miksować kilka minut na jednolitą masę.Na koniec dodać kandyzowaną skórkę pomarańczową.Jeżeli skórka jest zbyt twarda namoczyć ją wcześniej w gorącej wodzie.Przełożyć ciasto do papilotek i piec ok 20 min w temp 180.
SMACZNEGO