Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak to muffinki szybkie do zrobienia i znikają w mig zwłaszcza jak są z kremem...
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 818
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Jajka roztrzepujemy widelcem, dodajemy pure z dyni, roztopione przestudzone masło i mleko.
Do osobnej miski przesiewamy mąkę dodajemy proszek do pieczenia, sodę, cukier i sól.
Następnie mieszamy ze sobą nie za bardzo dokładnie; tylko do połączenia mokre składniki z suchymi.
Przekładamy ciasto do formy wyłożonej papilotkami tak mniej więcej do 3/4 wysokości. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy 18-20 min. w 170 st.
Ubijamy Śmietankę, dodajemy cukier wedle smaku i serek kremowy. Dekorujemy muffinki