Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak to muffinki szybkie do zrobienia i znikają w mig zwłaszcza jak są z kremem...
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 467
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16693
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 379
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 467
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16693
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 379
Składniki
Jajka roztrzepujemy widelcem, dodajemy pure z dyni, roztopione przestudzone masło i mleko.
Do osobnej miski przesiewamy mąkę dodajemy proszek do pieczenia, sodę, cukier i sól.
Następnie mieszamy ze sobą nie za bardzo dokładnie; tylko do połączenia mokre składniki z suchymi.
Przekładamy ciasto do formy wyłożonej papilotkami tak mniej więcej do 3/4 wysokości. Wstawiamy do piekarnika i pieczemy 18-20 min. w 170 st.
Ubijamy Śmietankę, dodajemy cukier wedle smaku i serek kremowy. Dekorujemy muffinki