Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciej i łatwiej zrobić się muffinek nie da.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
Suche składniki mieszamy w misce. W drugiej mieszamy składniki płynne. Łączymy zawartość obu i mieszamy dokładnie. Rozgrzewamy piekarnik do 180 stopni (góra-dół)
W blaszce do pieczenia muffin rozkładamy kokitki papierowe. Na dno dajemy łyżkę ciasta. Wkładamy kostkę czekolady i na wierzch dodajemy drugą łyżkę ciasta.
Pieczemy muffinki przez 30 minut. Dekorujemy wedle uznania. Nawet posypane zwykłym cukrem pudrem będą znakomite. Pod wpisem link do naszego bloga. Zapraszamy po inne przepisy także na Thermomix