Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie.pyszne muffinki maślankowe :)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 80
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 80
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Masło roztopić i wystudzić. W jednym naczyniu połączyć suche składniki (mąkę z sodą i cukry) następnie dodać borówki i delikatnie wymieszać. W drugim naczyniu połączyć składniki mokre (roztopione masło,jajka i maślankę. Masy połączyć razem delikatnie mieszając. Ciasto nałożyć do foremek na muffinki (3/4 wysokości) i piec w temp.180 st ok 25-30 min.Smacznego:)