Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie.pyszne muffinki maślankowe :)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16107
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16107
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Składniki
Masło roztopić i wystudzić. W jednym naczyniu połączyć suche składniki (mąkę z sodą i cukry) następnie dodać borówki i delikatnie wymieszać. W drugim naczyniu połączyć składniki mokre (roztopione masło,jajka i maślankę. Masy połączyć razem delikatnie mieszając. Ciasto nałożyć do foremek na muffinki (3/4 wysokości) i piec w temp.180 st ok 25-30 min.Smacznego:)