Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w wykonaniu a przede wszystkim smaczne muffinki każdy zrobi na pewno polecam .
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 352
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1477
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 652
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1306
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 352
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1477
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 652
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1306
Składniki
Wszystkie sypkie składniki wsypujemy do miski i dodajemy olej ,jogurt i jajka i łączymy wszystko łyżką
Jabłka obieram ścieram na tarce lub kroję w drobną kostkę dodaję cynamon mieszam .Wypełniam foremki na maffinki do połowy ciastem.
Piekę 20 minut w nagrzanym piekarniku w 200 stopniach na środkowej półce bez termo obiegu aż będą złociste .
Gotowe maffinki posypuję cukrem pudrem lub dowolnie ozdabiam ,po dokładne instrukcje wykonania odsyłam do filmu po niżej ,życzę smacznego