Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny szybki i łatwy przepis na muffinki tym razem z dodatkiem dowolnego dżemu,posypane migdałami.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym dodaj olej , kefir i mąkę przesianą z proszkiem . Dokładnie wymieszaj. Do papilotek wkładaj po 1 łyżce ciasta na ciasto łyżeczkę dżemu . Dżem przykryj łyżka ciasta, wierzch posyp płatkami migdałów.Piec 25 minut w temperaturze 180 st.