Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodki deserek z dodatkiem sera i brzoskwini powinien zadowolić każdego łasucha ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4064
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11151
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6405
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13386
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5151
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4064
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11151
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6405
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13386
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5151
Składniki
Jajo roztrzepać z cukrem. Następnie dodać mleko i stopione masło, wymieszać. Na końcu dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Całość połączyć.
Do papilotek rozłożyć ciasto, następnie kłaść po łyżeczce serka i pokrojone brzoskwinie.
Muffinki piec w temp. 190 stopni przez ok. 25-30 min. Przed podaniem ostudzić i posypać cukrem pudrem. Smacznego!