Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszystkim, którzy jedli, smakowały :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2481
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 218
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2481
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Do naczynia przesiałam 225g mąki, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 2 łyżeczki cukru wanilinowego, szczyptę soli. W drugim naczyniu wymieszałam dokładnie 1 jajko, 150 ml mleka, kilka kropel aromatu wanilinowego, 50 ml oleju i dodałam do sypkich składników. 2 Snickersy pokroiłam na kawałki 5x10mm i dodałam do masy. W blaszce do muffinek ułożyłam papilotki, wlałam masę do ich 3/4 objętości. Piekłam w 190 stopniach przez 20 minut do lekkiego zezłocenia.