Do góry

Desery Przepis na:

Muffiny bezglutenowe

Muffiny bezglutenowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1004

Dodano:

Odsłon: 9392

Pyszne babeczki bezglutenowe.

Składniki

  • 4 jajka
  • 80g cukru
  • 16g cukru waniliowego
  • 200 ml oleju
  • 250 g mieszanki bezglutenowej
  • 7 g proszku do pieczenia
  • papilotki do muffinek
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Jajka ucieramy z cukrem do uzyskania puszystej masy. Następnie dodajemy olej, mieszankę,proszek do pieczenia. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy.

  2. Ciasto przelewamy do papilotek i pieczemy ok. 25 min. w 170 st. C.

    Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń