Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny czekoladowo- bananowe.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 89
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 110
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 91
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 765
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 1176
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 89
Wypróbuj koniecznie ten przepis na pyszną sałatkę brokułową doskonałą na każd...
Odsłon: 110
Zupa Pomidorowa ale z ... Z kiszonych na pikantnie , zielonych pomidorów , ta...
Odsłon: 91
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 765
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 1176
Składniki
* Składniki w temperaturze pokojowej Przygotowanie Piekarnik nagrzać do temperatury 180 °C. Wszystkie składniki suche dokładnie wymieszać ze sobą. Banany obrać ze skóry, pokroić w mniejsze kawałki i za pomocą blendera zmiksować na gładko. W drugiej misce wymieszać dokładnie składniki mokre, następnie przelać do misy ze składnikami suchymi. Wszystkie składniki zmiksować do połączenia. Formę na muffiny wypełnić papilotkami. Ciasto nakładać do 2/3 wysokości papilotek. Piec przez około 20 minut w temperaturze 180 °C ( najlepiej do suchego patyczka ). Pod koniec pieczenia kontrolować wierzch babeczek, w razie potrzeby zredukować temperaturę i czas pieczenia nieco wydłużyć. Muffiny ostudzić na kratce.