Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Muffiny migdałowe"
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 174
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 100
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2311
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 174
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 100
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 2311
Składniki
Do miski wsyp wszystkie sypkie produkty, wymieszaj. Do drugiej miski wbij jajka, wlej olej, sok jabłkowy, mocno roztrzep. Połącz sypkie i płynne produkty, wyrób ciasto.
Foremki do muffinek napełnij do 3/4 wysokości ciastem. Zagnieć kruszonki, posyp nią wierzchy ciasteczek. Piecz ok. 25 min w temp. 180°C.
Porcje: 8. : 35 min. Cena: 0,90 zł. Kalorie: 320.
<strong>Przepis przysłała Paulina Mech z Bochni.</strong>Źródło: Bella Relaks