Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Muffiny migdałowe"
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 93
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4554
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 172
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 113
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 93
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4554
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 172
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 113
Składniki
Do miski wsyp wszystkie sypkie produkty, wymieszaj. Do drugiej miski wbij jajka, wlej olej, sok jabłkowy, mocno roztrzep. Połącz sypkie i płynne produkty, wyrób ciasto.
Foremki do muffinek napełnij do 3/4 wysokości ciastem. Zagnieć kruszonki, posyp nią wierzchy ciasteczek. Piecz ok. 25 min w temp. 180°C.
Porcje: 8. : 35 min. Cena: 0,90 zł. Kalorie: 320.
<strong>Przepis przysłała Paulina Mech z Bochni.</strong>Źródło: Bella Relaks