Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne muffiny z jagodami i czekoladą.
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4934
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 162
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4934
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 162
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 45
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Składniki
W jednej misce wymieszać wszystkie suche składniki: mąkę, sodę, proszek do pieczenia, cukier i startą czekoladę.
W drugiej wymieszać jajko z kefirem, a następnie wmieszać olej. Połączyć suche składniki z mokrymi, a następnie delikatnie wmieszać jagody.
Formę do muffinek wyłożyć papilotkami, nakładać ciasto do ¾ wysokości foremek. Piec w temp. 180st. przez około 25 min., do tzw. „suchego patyczka”. Po upieczeniu przestudzić na kratce.