Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i smacznie, polecam :)
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 165
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 434
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 165
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 385
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 434
Składniki
Składniki suche mieszamy osobno, mokre osobno. Mąkę uprzednio należy przesiać z proszkiem do pieczenia. Mokre wlewamy do suchych i mieszamy łyżką. Dajemy ciastu odpocząć dwie minuty. Wlewamy przy pomocy łyżki do foremek. Na każda muffinkę kładziemy jagody. Pieczemy 25 minut w 170*