Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser dla łasuchów słodkości.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1293
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 748
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 97
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1293
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 748
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 97
Składniki
Wykonanie: Żółtka utrzeć z połową cukru na puszysto, a w między czasie czekoladę połamać i z mlekiem rozpuścić na parze. Wlać do utartych żółtek wraz z ubitymi na sztywno z resztą cukru białkami. Delikatnie wymieszać i całość połączyć z bitą śmietaną. Rozłożyć do ozdobnych pucharków i udekorować migdałami.