Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam ją pierwszy raz jest naprawdę bardzo szybciutka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Do miski wbić całe jaja zmiksować dodać kolejno: cukier mąki z 1 łyżeczką proszku do pieczenia,olej, masa ma być gładka bez widocznego cukru.
Foremkę keksową/28 cm/ wysmarować tłuszczem lub wyłożyć papierem do pieczenia,wylać ciasto,włożyć do nagrzanego piekarnika /175stopni / Piec ok.50 minut. Sprawdzić patyczkiem,jeżeli suchy to babka gotowa.