Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam ją pierwszy raz jest naprawdę bardzo szybciutka
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 201
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20213
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 201
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20213
Składniki
Do miski wbić całe jaja zmiksować dodać kolejno: cukier mąki z 1 łyżeczką proszku do pieczenia,olej, masa ma być gładka bez widocznego cukru.
Foremkę keksową/28 cm/ wysmarować tłuszczem lub wyłożyć papierem do pieczenia,wylać ciasto,włożyć do nagrzanego piekarnika /175stopni / Piec ok.50 minut. Sprawdzić patyczkiem,jeżeli suchy to babka gotowa.