Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z owocami i galaretką w kolorze blue.
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1794
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1794
Składniki
Dwie galaretki rozpuszczamy w 0,5 litra gorącej wody. Odstawiamy do wystygnięcia. Gdy zaczną tężeć dodajemy serki i miksujemy na gładką masę. Przekładamy do pucharków i wstawiamy do lodówki do do stężenia.
Pozostałą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu i odstawiamy do wystudzenia. Na masę serową wykładamy owoce i zalewamy galaretką. Wstawiamy do lodówki do stężenia.
Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem. Dekorujemy deser.