Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z owocami i galaretką w kolorze blue.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7927
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 314
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3228
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7927
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 314
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3228
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Dwie galaretki rozpuszczamy w 0,5 litra gorącej wody. Odstawiamy do wystygnięcia. Gdy zaczną tężeć dodajemy serki i miksujemy na gładką masę. Przekładamy do pucharków i wstawiamy do lodówki do do stężenia.
Pozostałą galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu i odstawiamy do wystudzenia. Na masę serową wykładamy owoce i zalewamy galaretką. Wstawiamy do lodówki do stężenia.
Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem. Dekorujemy deser.