Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja babcia piecze to ciasto bardzo często, bo mówi że zawsze się udaje.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2615
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 765
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2615
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 765
Składniki
Wykonanie: Cukier wymieszać ze śmietaną i maślanką, następnie odłożyć w ciepłe miejsce na godzinę do dokładnego rozpuszczenia, co jakiś czas mieszając łyżka. Wbić jajka, zmiksować, dodać mąkę z proszkiem do pieczenie i wymieszać mikserem. Ciasto przelać do przygotowanej formy i piec w temperaturze 180-190 stopni około 40 minut. SMACZNEGO