Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja babcia piecze to ciasto bardzo często, bo mówi że zawsze się udaje.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1542
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1235
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1542
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1299
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1373
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1235
Składniki
Wykonanie: Cukier wymieszać ze śmietaną i maślanką, następnie odłożyć w ciepłe miejsce na godzinę do dokładnego rozpuszczenia, co jakiś czas mieszając łyżka. Wbić jajka, zmiksować, dodać mąkę z proszkiem do pieczenie i wymieszać mikserem. Ciasto przelać do przygotowanej formy i piec w temperaturze 180-190 stopni około 40 minut. SMACZNEGO