Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja babcia piecze to ciasto bardzo często, bo mówi że zawsze się udaje.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4791
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12996
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5755
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7318
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4791
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12996
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5755
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7318
Składniki
Wykonanie: Cukier wymieszać ze śmietaną i maślanką, następnie odłożyć w ciepłe miejsce na godzinę do dokładnego rozpuszczenia, co jakiś czas mieszając łyżka. Wbić jajka, zmiksować, dodać mąkę z proszkiem do pieczenie i wymieszać mikserem. Ciasto przelać do przygotowanej formy i piec w temperaturze 180-190 stopni około 40 minut. SMACZNEGO