Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie na słodko lub pyszny podwieczorek. Bardzo prosty w przygotowaniu omlet, który wygada apetycznie, nawet jeśli pójdzie coś nie tak przy obracaniu na patelni, bo sekret tkwi w tym ze musi on być "porozrywany" Więcej moich przepisów oraz filmików krok po kroku znajdziesz na Instagramie oraz na kanale YouTube. Serdecznie zapraszam!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10666
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10666
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Białka ubić ze szczyptą soli na puszystą sztywną pianę. Wszystkie pozostałe składniki umieść w naczyniu i wymieszaj za pomocą rózgi na jednolitą masę. Dodaj wcześniej ubitą pianę i delikatnie wymieszaj do połączenia. Na patelni rozgrzej masło smarując nim również boki. Wlej przygotowaną masę i smaż pod przykryciem na minimalnym ogniu około 5minut. Po tym czasie delikatnie obróć omlet na drugą stronę. Porozrywaj go widelcem na małe części i smaż jeszcze chwilę, aż zetnie się białko. Usmażony omlet przełóż na talerz, posyp cukrem pudrem i udekoruj ulubionymi owocami. Smacznego!