Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śniadanie na słodko lub pyszny podwieczorek. Bardzo prosty w przygotowaniu omlet, który wygada apetycznie, nawet jeśli pójdzie coś nie tak przy obracaniu na patelni, bo sekret tkwi w tym ze musi on być "porozrywany" Więcej moich przepisów oraz filmików krok po kroku znajdziesz na Instagramie oraz na kanale YouTube. Serdecznie zapraszam!
Przepis dnia
Dorsz pieczony to szybki i prosty przepis na rybne danie, które sprawdzi się...
Odsłon: 5429
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 82
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 179
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 961
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 256
Przepis dnia
Dorsz pieczony to szybki i prosty przepis na rybne danie, które sprawdzi się...
Odsłon: 5429
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 82
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 179
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 961
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 256
Składniki
Białka ubić ze szczyptą soli na puszystą sztywną pianę. Wszystkie pozostałe składniki umieść w naczyniu i wymieszaj za pomocą rózgi na jednolitą masę. Dodaj wcześniej ubitą pianę i delikatnie wymieszaj do połączenia. Na patelni rozgrzej masło smarując nim również boki. Wlej przygotowaną masę i smaż pod przykryciem na minimalnym ogniu około 5minut. Po tym czasie delikatnie obróć omlet na drugą stronę. Porozrywaj go widelcem na małe części i smaż jeszcze chwilę, aż zetnie się białko. Usmażony omlet przełóż na talerz, posyp cukrem pudrem i udekoruj ulubionymi owocami. Smacznego!