Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 61
Nie masz pomysłu na elegancki, rodzinny posiłek na Nowy Rok? Idealnie sprawdz...
Odsłon: 634
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 65
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 61
Nie masz pomysłu na elegancki, rodzinny posiłek na Nowy Rok? Idealnie sprawdz...
Odsłon: 634
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 65
Składniki
2 żółtka, mąkę i wodę wymieszać w mikserze.
2 białka ubić z cukrem na sztywno.
Połączyć masę z pianą delikatnie mieszając.
Rozgrzać patelnię z masłem i smażyć na średnim ogniu. Po zarumienieniu przełożyć na druga stronę.
Przed podaniem posmarować ulubionym dżemikiem lub konfiturką.