Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe do zjedzenia i jako ozdoba choinki. Pierniczki z mąki orkiszowej i cukru kokosowego. Polecam.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13662
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1565
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15130
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6207
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13662
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1565
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15130
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6207
Składniki
Miód i olej ( lub smalec ) powinny mieć płynną konsystencję. W misce wymieszaj suche składniki. Jajka roztrzep z miodem i olejem. Połącz suche składniki z mokrymi. Wyrób ciasto i delikatnie podsypując mąką rozwałkuj na grubość około 0,5 cm. Wytnij dowolne wzory. Piecz w temperaturze 180 C ok. 10 minut.