Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasto z mielonymi orzechami laskowymi i czekoladą. Proste i bardzo smaczne.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 357
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 136
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 357
Składniki
Jaja ubij mikserem na pianę, powoli wsyp cukier, dodaj soli.Wymieszaj, aż zrobi się kremowa konsystencja. Mąkę ziemniaczaną i proszek przesiej i dodaj do jaj.
Następnie dodaj orzechy, czekoladę, kakao i masło. Piec w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach 40-50 minut.