Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowa pizza, czemu nie można i taką zrobić. Dzieci zadowolone, dorośli również i wszyscy szczęśliwi a o to najbardziej chodzi w jedzeniu, ma nam sprawiać radość. Praktycznie możemy ją zrobić na śniadanko jak również podać do kawy, gdy odwiedzą nas goście. Wygląda prześlicznie, a równocześnie nie zawiera glutenu oraz cukru białego. Także jest to zarazem zdrowsza wersja deseru i śniadanka.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1629
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16067
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6462
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1629
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16067
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6462
Składniki
Do miseczki wsypujemy suche produkty i mieszamy.
Następnie dokładamy wszystkie mokre i możemy wymieszać wszystko łyżką. Na końcu wystarczy delikatnie zagnieść ręką, aby skleić ciasto.
Rozkładamy ciasto na pergaminie jak tartę. Ciasto jest kruche, ale z łatwością da się je skleić i uformować placek. Pieczemy go 15 minut w temperaturze 180 C.
Gdy spód nam całkiem ostygnie smarujemy go jogurtem i układamy na nim owoce.