Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowa pizza, czemu nie można i taką zrobić. Dzieci zadowolone, dorośli również i wszyscy szczęśliwi a o to najbardziej chodzi w jedzeniu, ma nam sprawiać radość. Praktycznie możemy ją zrobić na śniadanko jak również podać do kawy, gdy odwiedzą nas goście. Wygląda prześlicznie, a równocześnie nie zawiera glutenu oraz cukru białego. Także jest to zarazem zdrowsza wersja deseru i śniadanka.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 103
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 540
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 240
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 184
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 103
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 540
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 240
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 184
Składniki
Do miseczki wsypujemy suche produkty i mieszamy.
Następnie dokładamy wszystkie mokre i możemy wymieszać wszystko łyżką. Na końcu wystarczy delikatnie zagnieść ręką, aby skleić ciasto.
Rozkładamy ciasto na pergaminie jak tartę. Ciasto jest kruche, ale z łatwością da się je skleić i uformować placek. Pieczemy go 15 minut w temperaturze 180 C.
Gdy spód nam całkiem ostygnie smarujemy go jogurtem i układamy na nim owoce.