Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco wilgotne, lecz smaczne domowe ciasto, polecam jako dodatek do kawy i nie tylko ;)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30927
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1141
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30927
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3640
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4503
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1141
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem na pulchną masę. Następnie wlać likier, zmiksować.
Potem dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Połączyć. Na końcu wrzucić obrane i pokrojone w kostkę jabłka i kiwi, delikatnie wymieszać. Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, przelać ciasto. Całość wyrównać.
Piec w nagrzanym do temp. 180 stopni piekarniku przez ok.50-60 min. Ostudzić,posypać cukrem. Smacznego!