Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieco wilgotne, lecz smaczne domowe ciasto, polecam jako dodatek do kawy i nie tylko ;)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Jaja zmiksować z cukrem na pulchną masę. Następnie wlać likier, zmiksować.
Potem dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Połączyć. Na końcu wrzucić obrane i pokrojone w kostkę jabłka i kiwi, delikatnie wymieszać. Keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia, przelać ciasto. Całość wyrównać.
Piec w nagrzanym do temp. 180 stopni piekarniku przez ok.50-60 min. Ostudzić,posypać cukrem. Smacznego!