Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejsza słoneczna aura sprawiła, że postanowiłam troszkę zaszaleć z kolorami i zrobić wieloowocowe przekąski z kuskusu!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Składniki
Owoce obrać ze skórek i wszystkie razem zblendować, a następnie przetrzeć przez sitko, aby uzyskać jedynie sok z owoców.
Morele suszone zalać wrzątkiem, namoczyć, zblendować i połączyć z sokiem.
Mus zagotować ze stevią i dodać kuskus.
Zdjąć z kuchenki i odstawić pod przykryciem do momentu, aż kasza wchłonie cały płyn.
Po wystudzeniu uformować małe kuleczki.