Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny , aromatyczny deser, kojący podniebienie.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 880
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2753
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3246
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 880
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2753
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3246
Składniki
Galaretkę o smaku brzoskwiniowym rozpuścić w 2 szklankach gorącej gotowanej wody, pozostawić do zakrzepnięcia. 4 biszkopty lekko pokruszyć i umieścić w 4 pucharkach. Brzoskwinie umyć , pokroić w kostkę i po 2 umieścić na ciastkach w pucharkach.
Krzepnącą galaretkę wymieszać z serkami i porcjami wyłożyć na brzoskwinie, włożyć do każdego pucharka po ciastku i schłodzić w lodówce 1 godzinę. Przed podaniem położyć na wierzchu po kleksie śmietany , kilka malin i po łyżce jagód.