Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawki, maliny i banany - owocowy raj dla podniebienia.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7265
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2727
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20252
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 590
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7265
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2727
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20252
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 590
Składniki
Rozpuszczamy galaretki malinowe w 3 szklankach. Do każdego pucharka wrzucamy na dno sporo zamrożonych malin i zalewamy zimną galaretką.Wkładamy do lodówki do zatężania.
Banany miksujemy na ciapkę i mieszamy z serkiem homogenizowanym. Żelatynę rozpuszczamy w niewielkiej ilości ciepłej wody i dodajemy do serka bananowego. Dokładnie mieszamy i nawkładamy na zatężałą galaretkę malinową.
Na wierzch serka układamy sporo zamrożonych truskawek i zalewamy galaretką truskawkową też rozpuszczoną w 3 szklankach wody. Wstawiamy do lodówki do stężenia.
Dekorujemy ubitą śmietaną, polewą i owocami. SMACZNEGO!