Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 202
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20223
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 202
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20223
Składniki
W jednej misce mieszamy mąkę, płatki owsiane, proszek do pieczenia, cynamon, cukier, sól i rodzynki. Do drugiej, większej miski wrzucamy mokre składniki, czyli: jajko, olej, miód i mleko - bardzo krótko miksujemy.
Suche składniki przesypujemy do mokrych i wszystko mieszamy łyżką, mogą zostać grudki.
Papilotki na muffinki napełniamy masą do 3/4 wysokości. Nagrzewamy piekarnik do 180 st. C i pieczemy babeczki ok. 20 - 25min. Najlepiej sprawdzić patyczkiem czy są już gotowe. Studzimy na kratce.