Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam ciasto mleczną kanapkę a to jest lekko zmodyfikowane ale i tak bardzo smaczne :)
Kuchnia azjatycka od lat zachwyca różnorodnością smaków, intensywnością aroma...
Odsłon: 329
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 287
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 105
Kuchnia azjatycka od lat zachwyca różnorodnością smaków, intensywnością aroma...
Odsłon: 329
Szukasz pomysłu na szybki obiad, mam coś dla Ciebie. Chińska kuchnia, pełna w...
Odsłon: 287
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 105
Składniki
przygotować biały biszkopt białka ubić z cukrem na sztywno dodać żółtka mąkę i proszek do pieczenia tak samo przygotować ciemny biszkopt na dużą blaszkę wykładać po łyżce ciasto białe potem ciemne obok siebie (ciężko powiedzieć po ile dokładnie ciasta na każdy pasek zaczęłam od łyżki na krótkie potem więcej a jak zostało to dołożyłam)
piekłam ok. 30 min do suchego patyczka w 180 stopniach po wystudzeniu przekrajałam na pół
zagotować pól szklanki mleka z cukrami wystudzić utrzeć margarynę z kostką sera (u mnie tłusty) dodać wystudzone mleko z cukrem ucierać nadal wsypać 2 szklanki mleka w proszku utrzeć na gładką masę chociaż są grudki sera ale to wcale nie przeszkadza bo fajnie smakuje posmarować biszkopt przykryć drugą połówką I SMACZNEGO