Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli szukasz nietypowego pomysłu na deser, skorzystaj z przepisu na pianki w czekoladzie. Te puszyste kawałeczki przygotujesz błyskawicznie, miksując przezroczystą galaretkę. Prościej już się nie da!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326984
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12182
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17218
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326984
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12182
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17218
Składniki
Do gorącej wody wsyp galaretkę i zmiksuj na sztywną pianę.
Przełóż do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia, wyrównaj masę z góry i włóż na 3 godziny do lodówki.
Czekoladę rozpuść wraz z olejem kokosowym, następnie odstaw do przestygnięcia.
Po upływie 3 godzin wyjmij piankę z lodówki i pokrój na mniejsze części. Każdą z nich zamocz w czekoladzie i odłóż do stężenia.