Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto które u mnie w domu wszyscy uwielbiają.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1510
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 215
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1510
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 215
Składniki
Wykonanie: Masło utrzeć z cukrem na jednolitą masę, dodawać po jednym jajku. Gdy masa będzie gładka, wsypać proszek, budyń i mąkę. Ciasto podzielić na dwie równe części. Keksówkę wysmarować masłem, wyłożyć jedną część ciasta na nią świeże pokrojone śliwki i przykryć drugą częścią ciasta. Piec 40 minut w temperaturze 160 stopni.