Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super prosty snack na wieczor filmowy!
WYKRAWACZ DO GNIAZDA (jakas metalowa foremka) jablka, moga byc nieco pomarszczone
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19298
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232162
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19298
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232162
Składniki
Jablka pokroic na plasterki foremka srodek usunac
plasterki obtoczyc w cukrze
ciasto francuskie pokroic na paski, owinac plasterki jablka
posmarowac roztrzepanym jajkiem, posypac cynamonem
piec 16-20 min w 180 st, do zbrazowienia