Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PIERNICZEK JEST WILGOTNY I PYSZNY. MOJA 3-LETNIA CÓRCIA GO UWIELBIA JAK ROBIĘ JAKIEŚ CIASTO TO KAŻE MI GO ZROBIĆ DLA NIEJ
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1340
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113587
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1340
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113587
Składniki
Wszystkie składniki dodawać po kolei jak w przepisie podano,wymieszać dokładnie i ciasto wylać na tortownice lub małą blaszkę.Piec ok.50min.Ciasto sprawdzić patyczkiem jak będzie suchy to wyjmujemy ciasto.
Piernik można plac polewą lub posypać cukrem pudrem.Ja dodaję do piernika klika jabłek pokrojone w kostkę wymieszane z ciastem.