Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1643
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1643
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem, dodać miód, gorący napar z kawy ( po kolei) (napewno z jajkami nic sie nie stanie dzięki miodkowi). Dodać mąkę. olej, przyprawę piernikową, ubitą sztywną pianę z białek i sodę.
Dokładnie wyrobić i wyłożyc do formy. Po upieczeniu można polac lukrem, przełożyć marmoladą jabłkową.. .z tą smakuje najlepiej.