Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w 30 minut.
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 608
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30504
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 608
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30504
Składniki
Pierś z indyka kroimy w sporą kostkę. Podsmażamy w głębokiej patelni. W tym czasie w szklance wody gotujemy pocięte w paseczki suszone morele. Do indyka wlewamy wodę z morelami.
Ścieramy na dużych oczkach marchewkę i kalarepę, siekamy szczypiorek i wszystko wrzucamy na patelnię. Dodajemy przyprawy i kostkę bulionową. Wszystko gotujemy do miękkości i odparowania części płynu.
Podajemy z makaronem. Smacznego.