Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w 30 minut.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6945
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30417
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29177
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6945
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30417
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29177
Składniki
Pierś z indyka kroimy w sporą kostkę. Podsmażamy w głębokiej patelni. W tym czasie w szklance wody gotujemy pocięte w paseczki suszone morele. Do indyka wlewamy wodę z morelami.
Ścieramy na dużych oczkach marchewkę i kalarepę, siekamy szczypiorek i wszystko wrzucamy na patelnię. Dodajemy przyprawy i kostkę bulionową. Wszystko gotujemy do miękkości i odparowania części płynu.
Podajemy z makaronem. Smacznego.