Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad w 30 minut.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 183
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 65
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 94
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 183
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 65
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 94
Składniki
Pierś z indyka kroimy w sporą kostkę. Podsmażamy w głębokiej patelni. W tym czasie w szklance wody gotujemy pocięte w paseczki suszone morele. Do indyka wlewamy wodę z morelami.
Ścieramy na dużych oczkach marchewkę i kalarepę, siekamy szczypiorek i wszystko wrzucamy na patelnię. Dodajemy przyprawy i kostkę bulionową. Wszystko gotujemy do miękkości i odparowania części płynu.
Podajemy z makaronem. Smacznego.